Chat with us
Comandați
Effectry
în următoarele 20 de minute și beneficiați de oferta noastră specială!
ATENȚIE: Din cauza vânzării în creștere, comenzile zilnice sunt limitate. Astăzi, , acum avem produsul PE STOC și îl trimitem în termen de 24 ore. Grăbiți-vă și comandați ACUM!
Folosiți-vă dispozitivele electrice ca mai înainte, dar PLĂTIȚI PENTRU ELECTRICITATE DE DOUĂ ORI MAI PUȚIN!*
SENZAŢIONAL! Cel mai simplu mod de a economisi energie
Plătiți cu 50% mai puțin pentru facturile dvs. electrice*
Durata extinsă a aparatelor de uz casnic*
Reduceți total legal consumul de energie*
Simplu și sigur de folosit
5.156 de gospodării din România și-au redus consumul de energie și au redus facturile la jumătate! Cu Effectry puteți face asta legal. reduceți consumul de energie cu până la 50%* Comandă acum!
București ,

Știri senzaționale - acum este posibil să economisiți în mod legal la facturile electrice!

Destul cu facturile mari și plătind mai mult decât consumați. Se știe că companiile de electricitate înșală oamenii prin creșterea constantă a facturilor la electricitate! Din fericire, noua soluție pentru economisirea de energie electrică optimizează consumul de curent, stabilizează tensiunea electrică și îmbunătățește calitate de energie din dispozitive. Toate acestea afectează scăderea consumului de energie în casa, în apartament sau în birou. Acum, și dvs. puteți reduce facturile cu până la 50% într-un mod legal și simplu!*

Nu mai plăti mai multe decât consumi -- cu pachetul Effectry, vei începe să faci economi din prima la factura de curent!

Da, doresc să încep economisirea astăzi. Trimite-mi Effectry acum!

Effectry - soluția pentru economii semnificative!

Effectry se bazează pe o tehnologie inovatoare, revoluționară de economisire a energiei, proiectată pentru a reduce cu până la 50% costurile cu energia electrică într-o clădire plată, în casă sau într-o clădire de afaceri.*

Effectry va asigura economii maxime de energie într-o gospodărie și va reduce semnificativ facturile dvs. electrice și va prelungi viața aparatelor dvs.!

Beneficiile pachetului Effectry nu se opresc aici. Această soluție inovatoare a atras multă atenție, devenind un subiect APRINS de discuție sezonul acesta. O soluție simplă, sigură și legală economisește energie și îmbunătățește bugetul gospodăriei dvs. și în cele din urmă este:

DISPONIBILĂ PE PIAȚA NOASTRA!

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la prețurile energiei electrice în continuă creștere!

Vă prezentăm: un pachet revoluționar pentru economisirea de energie electrică, care a făcut mii de familii fericite și care le-a ajutat să economisească lunar bani la factura de curent.

Da, și eu vreau să scot factura electrică cât mai curând în această lună. Trimite-mi Effectry acum!

Cum poți consuma de două ori mai puțină electricitate?

Multe intereferențe apar adesea pe rețeaua de alimentare cu energie electrică. Acestea interferează cu fluxul echilibrat de energie pentru toate aparatele din gospodărie. Rolul dispozitivului Effectry este de a filtra intererențele și zgomotele din sursa de alimentare și de a-și îmbunătăți calitățile pentru a economisi energie în toate dispozitivele conectate în casa sau în birou.

Effectry nu interferează cu funcționarea unui contor electric și nici nu o determină să facă erori. Modul în care operează de fapt este că îmbunătățește calitatea sursei de alimentare furnizate, optimizează distribuția, elimină zgomotul și mărește durata de funcționare a aparatului dvs.* Economisește astfel multă energie în acest fel și la rândul său scade facturile dvs. electrice lunare.

Salvarea dvs. cu Effectry

Reduce consumul de energie și facturile electrice. Cu Effectry facturile dvs. vor fi cu până la 50% mai mici în funcție de tipul de aparate electrice pe care le folosiți.*

În plus, vă veți prelungi durata de viață a aparatelor dvs. de uz casnic - ceea ce înseamnă că economisiți bani suplimentari pentru achiziționarea de noi aparate!

Avantajele Effectry

Această soluție universală vine cu nenumărate avantaje. Aceasta sunt doar câteva dintre ele:

Domeniul de aplicare al Effectry

Effectry a câștigat popularitate uriașă în întreaga lume. Toți cei care o utilizează au raportat mari economii la facturile lor de energie electrică.
Este potrivit pentru:

 • Apartamente și case
 • Birouri
 • Săli de fitness și saloane de frumusețe
 • Magazine
 • Cafenele, restaurante, hoteluri
 • Ateliere auto

De ce este Effectry cea mai importantă alegere?

Effectry este un produs de calitate superioară. Pachetul dispune de certificatele necesare. Multe produse aflate pe piața europeană încearcă fără succes să imite dispozitivul Effectry. Ai încredere doar în cel original.

Effectry afectează toate dispozitivele care provoacă perturbații în alimentarea cu energie electrică. Astfel economisiți energie în aparate de aer condiționat, congelatoare, mașini de spălat, aspiratoare, televizoare, calculatoare, iluminare fluorescentă, mașini de spălat vase, frigidere, echipamente de birou.*

Avantajele pachetului Effectry sunt

Experții au confirmat că acesta ajuta la economisirea substanțială de energie electrică.

Robert Ion, electrician

„În cele mai multe locuințe, frigiderul este al doilea consumator de energie electrică. Aproximativ 15% din consumul de curent se duce în această unitate. La multe alte dispozitive, tu poți economisi energie doar închizându-le. Dar nu poți face acest lucru cu frigiderul. De asemenea, dacă ai știi cum furnizorii de energie electrică lucrează, și ce prețuri cer, e clar că plătești mai mult decât ar trebui. De aceea este important să ții singur sub control consumul de energie electrică. Calculele sunt clare: în medie, un cămin consumă anual energie electrică în valoare de 3000-4000 lei. Cu siguranță se va simți în portofelul tău dacă economisești 20-30%. Asta este ceea ce știu din experiență.”

Trimite-mi Effectry acum!

Nu aștepta ca prețul facturii de curent să crească, deoarece stocul de pachete Effectry se va epuiza până atunci. Comandă acum!

Effectry vă va ajuta:

❱❱  Economisiți până la 50% la facturile electrice*

❱❱ Extindeți durata de viață a aparatelor dvs.*

❱❱Consum redus de energie perfect legal*

❱❱ Într-un mod simplu și sigur

Effectry este alegerea potrivita pentru economisirea energiei?

Dacă aveți în continuare îndoieli - aceste fapte interesante vă vor ajuta să decideți!

Metodă Pozitiv Negative
Oprirea aparatelor din gospodărie și urmărirea consumului de electricitate
Poate contribui la reducerea facturii la curent. Poate dezvolta o filosofie de viață economică. Obositoare și nu întotdeauna eficientă. Este nevoie de anumite restricții.
Effectry
Datorită tehnologiei de vârf, aceasta îmbunătățește calitatea energiei furnizate și optimizează consumul acesteia. Prin utilizarea acestuia puteți economisi până la 50% din facturile de energie electrică.* Nu există.

Cum se utilizează Effectry?

Effectry îți va permite să economisești până la 50% la factura de curent.* Acesta optimizează consumul de energie electrică prin stabilizarea tensiunii rețelei. În acest fel, vei economisi bani și energie.

1.

Te-ai saturat de facturile de energie electrică uimitoare? Nu știți ce dispozitive să opriți pentru că aveți nevoie de toate acestea?

2. 

Începe să economisești bani la factura de curent cu Effectry - ușor și legal.

3.

Facturile lunare de energie electrică vor fi cu până 50% mai mici cu ajutorul pachetului Effectry.*


Da, vreau să salvez simplu și legal facturile mele de energie electrică. Trimite-mi Effectry acum!

În tot mai mare de locuințe, consumul de energie electrică este redus. Vezi ce au de spus despre asta:

„Diferențele se observă.”

„Am fost foarte surprins când am văzut cât de ușor este să economisești energie electrică. Întotdeauna am crezut că astfel de economi sunt prea mici și că nu le voi simți. Doar acum am realizat cât am greșit. Simți diferența chiar și dacă economisești doar 20%. Doar imaginează-ți să economisești și mai mult.”*

Ion, 34 de ani, agent de vânzări din Craiova.

*Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

„Nu mai vreau să fiu jefuită.”

„Curentul electric e mult prea scump! În fiecare zi, devine din ce în ce mai scump. Ca și cum nu era de ajuns, furnizorii ne înșală. Am urmărit atentă consumul de curent și am realizat că plătesc mult mai mult decât consum. Acest lucru trebuie să înceteze!”*

Mariana, 40 de ani, vânzătoare din Covasna.

*Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

"Am economisit și am cumpărat și un telefon mobil. :)"

„Am văzut că nu trebuie făcute schimbări drastice pentru a economisi 30% la factura de curent. Poate că nu sună mult, dar cu banii economisiți am putut să-mi cumpăr un telefon mobil nou. Până la urmă, de ce aș risipi bani pe furnizorul de energie electrică?!”*

David, 27 de ani, ospătar, Deva.

*Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

„Muncitorii mei primesc acum bonusuri. ”

„Electricitatea era unul dintre costurile cele mai mari ale companiei mele. O adevărată povară, dat fiind faptul că e o companie mică. Din fericire, am angajați nemaipomeniți, care m-au ajutat să reduc costurile la curent. Deoarece ei merită cel mai mult pentru acest lucru, am decis că e cinstit să le ofer lor banii economisiți. De aceea ei vor primi un bonus la finalul anului. E mai bine să ajungă în mâinile lor decât la furnizorii lacomi.”*

Marian, 61 de ani, antreprenor, Filiași.

*Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

*Atenție: Datorită cererii mari, stocurile sunt limitate! Dacă comanzi astăzi, îți garantăm livrarea produsul în următoarea zi lucrătoare. Rezultatele postate pe această pagină nu garantează că produsul nostru va avea același efect pentru toți. Cei mai mulți dintre utilizatorii noștri sunt mulțumiți, dar există și clienți care nu obțin rezultatele dorite. Pentru aceștia, există o garanție valabilă odată cu achiziționarea produsului. Pagina prezintă poveștile clienților satisfăcuți. Există clienți mulțumiți de produs, și care-l utilizează cu succes, și care au primit pagina drept recomandare de la alți clienți mulțumiți. La cererea individuală a utilizatorilor, unule dintre nume au fost modificate. Cele autentice sunt păstrate la sediul companiei noastre.

Câteva dintre comentariile clienţilor noştri:

*Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

*Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

*Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

*Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

126 comentarii Adaugă un comentariu 
 • Ana Popa
  Soțul meu m-a convins să încercăm să economisim la factura de curent măcar o lună ... și a funcționat, cu toate că nu l-am crezut la început. Acum trebuie să-l ascult în fiecare zi cum îmi zice „Ce ți-am spus?” ;)
  Reply · 11 · Like  ·
 • Alexandru Poterași
  Ne fur din toate părțile! Prețurile se măresc oriunde ai întoarce capul!!!
  Reply · 11 · Like  ·
 • Ana-Maria Certin
  Încercă să facem economii închizând ocazional boilerul, televizorul (dacă nu se uită nimeni), iar lumina o ținem aprinsă doar atunci când avem nevoie. Am golit congelatorul și am mutat totul în frigider... renunțăm la orice pentru că orice leu e important pentru noi.
  Reply · 1 · Like  ·
 • Magdalena Smîrdoi
  Poți să economisești atât de mult, chiar și cu schimbări minore. Nu e nevoie să-ți impui asemenea restricții.
  Reply · 7 · Like  ·
 • Sorana Lemneanu
  Am auzit că prețul la curent va crește și mai mult :/
  Reply · 5 · Like  ·
 • Sorana Matei
  Oricum plătim mult mai mult decât consumăm, iar când prețurile vor crește nu știu cum vor supraviețui oamenii. O să stăm cu lumânarea aprinsă!?
  Reply · 5 · Like  ·
 • Daniel Oituz
  @Sorana Românii sunt atât de inventivi Încât tot timpul găsesc noi moduri de a face economie ;)
  Reply · 1 · Like  ·
  • Adriana Moise
   Măcar astăzi există moduri de a economisi. Doar că oamenii nu mai au încredere.
   Reply · 1 · Like  ·
 • Ștefan Martin
  Poți să reduci consumul de energie cu până la 50% doar dacă știi cum. 
  Reply · 1 · Like  ·
 • Anca Popescu
  Pentru mine, este suficient să economisesc 20% la factură :D :D :D
  Reply · 1 · Like  ·
 • Maria Florea
  Lună trecută, am primit doar 350 lei la factura de curent. :o Ce șoc!!!!
  Reply · 1 · Like  ·
 • Isabela Istra
  La mina acasă, toate electrocasnicele sunt aprinse tot timpul, iar factura mea este mult mai mică decât a ta xDD
  Reply · 1 · Like  ·

*Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.

MAI MULT DE 5.000 CLIENȚI SATISFĂCUȚI ÎN ROMÂNIA ANUL TRECUT!

Verificați dacă vă puteți reduce facturile de energie electrică cu până la 75% la Effectry:

Ești surprins vreodată
de suma facturii electrice?
FAQ – Întrebări frecvente:
 
Cum funcționează Effectry?
Pachetul Effectry este ușor de utilizat. Dispozitivul, mulțumită tehnologiei inovatoare, înlătură componentele reactive din rețeaua electrică, astfel reducând consumul de energie. Programul vine cu sfaturi ajutătoare pentru reducerea consumului de energie electrică din căminul sau biroul tău. Cu acest pachet, vei putea economisi curent pentru aerul condiționat, frigider, mașina de spălat, aspirator, televizor, calculator, iluminatul fluorescent, mașina de spălat vase, congelator sau echipamentele de birou. Comandă Effectry azi și începând chiar de mâine vei putea începe să economisești la factura de curent.
Câți bani pot economisi pe factură de curent cu acesta?
Cu Effectry puteți economisi până la 50% din facturile de energie electrică. În fiecare lună când vei primi factura la curent, vei observa ce rol important joacă acest dispozitiv în căminul tău. Cumpărați Effectry și reduceți facturile de energie electrică cu până la 50%!*
Poate Effectry să fie folosit de oricine?
Da, oricine poate folosi Effectry deoarece este inofensiv și sigur de utilizat. Doar trebuie să urmezi instrucțiunile care vin cu pachetul. Effectry are un alt rol important - afectează mediul mai curat! Consumul redus de energie înseamnă o planetă mai ecologică și mai curată. Comandați Effectry și faceți contribuția dvs. la planeta mai curată!
Dacă nu reușesc să economisesc facturile de energie electrică?
Producatorul este 100% sigur ca oricine foloseste Effectry va economisi facturile de electricitate. De aceea, ei oferă o garanție de 44 de zile pentru returnarea banilor pentru toți clienții, în cazul în care nu sunt satisfăcuți. Oricine nu e mulțumit de performanța pachetului Effectry îl poate returna și își va primi banii înapoi. Deoarece nu aveți nimic de pierdut cu această achiziție, vă sfătuim să comandați acum și să începeți economisirea de azi!
Când mă pot aștepta să îl primesc?
Effectry va fi livrat la adresa dvs. în termen de 2-3 zile de la livrare. Deci, grăbește-te cu dvs., pentru a începe să economisiți facturile de energie electrică cât mai curând posibil. Comandați Effectry și salvați factura de energie electrică din această lună!*
Effectry
❛ Acum ai oportunitatea să reduci consumul de energie electrică cu până la 50%! Profită de această oportunitate și achiziționează acest dispozitiv împreună cu o carte ce conține sfaturi simple pentru a economisi mai mult.
Pe lângă economiile pe care le vei face, pachetul Effectry mai are un rol important: protejează mediul! Un consum redus de energie înseamnă o planetă mai verde și mai curată. ❜
Promoție specială - 278 lei - 139.00 lei - Activați CUPONUL
Oferta expiră la:

O garanție specială: dacă factura dvs. de energie electrică nu este mai mică în prima lună, contactați-ne și vă vom oferi o rambursare completă. Nu se pun întrebări și nu se fac condiții.

P.S. Nu uita că Effectry este ușor de folosit în casa, apartamentul sau biroul tău. Veți vedea o economie de 50% în prima lună pe toate facturile de energie electrică.*

P.P.S.
Vă recomandăm să o comandați acum la acest preț special, deoarece va fi vândut la un preț regulat integral mâine. 98% dintre clienții noștri au reușit să-și micșoreze considerabil facturile la  electricitate. De aceea este important să vă comandați astăzi, deoarece acesta este cel mai simplu mod de a economisi până la 50% pe cea mai mare cheltuială a aproape fiecărei gospodării - factura de energie electrică.* După cum veți economisi cu Effectry în prima lună, noi vă sfătuiți să o comandați acum!*
44 - zile garantat
Dacă vă răzgândiți în termen de 44 de zile, vă vom da banii înapoi.
Livrare
Produsul vă va fi livrat prin intermediul celui mai rapid și de încredere serviciu de curierat!
100% cumpărare în siguranță
Puteți plăti produsul ramburs la livrare, ceea ce vă va proteja de eventualele abuzuri. Datele dvs. personale vor fi în deplină siguranță!


Se trimite comanda,
Vă rugăm, așteptați!
Unde putem să vă trimitem comanda dvs?
Nume
Prenume
Adresa
Nr.
Cod poștal
Localitatea
Telefon
E-mail
Produs
Comentariu
PS: Va garantam livrare a doua zi!
1 x - 278 -50% 139.00 lei + taxe poștale
2 x - 474.00 -50% 237.00 lei + taxe poștale
3 x - 612.00 -50% 306.00 lei + taxe poștale
Plata în numerar, la livrare
Exemplare disponibile la preț redus:
11
Ultima vânzare a fost efectuată în data de:
100% cumpărare în siguranță
Faceți clic aici și obțineți Effectry cu care veți primi facturi de 50% mai mici la electricitate!
*Rezultatele prezentate sunt individuale şi pot varia în funcție de persoană. Producătorul nu garantează aceleaşi rezultate.
TV Prodaja d.o.o., Dunajska 113, 1000 Ljubljana, e-mail: Andrei.Popescu@superachizitii.com. Produs: Effectry