Chat with us
Rendelje meg
Effectry
a következő 20 percben és használja ki a különleges akciós kinálatunkat!
FIGYELEM: A megnövekedett eladások miatt a napi megrendelések száma korlátozott. Ma, , jelenleg van KÉSZLETEN LÉVŐ termék, és küldjük 24 órán belül. Siessen, és rendelje meg most!
Használd az elektromos készülékeket ugyanúgy, mint ahogyan eddig is, DE FIZESS 2X KEVESEBB ÁRAMOT!*
SZENZÁCIÓS! A legegyszerűbb módja az elektromos energia megtakaritásának
Fizess 50%-al kevesebb villanyszámlákat*
Hosszabbitsd meg a háztartási gépek élettartamát*
Csökkentsd le az áramfogyasztást teljesen legálisan*
Egyszerű és biztonságos a használata
Magyarországon 5 156 háztartásban lecsökkentették az elektromos energia fogyasztását és megfelezték a villanyáramszámlákat! A Effectry-val, most ezt te is könnyedén megteheted az áramfogyasztás lecsökkentése 50%-ig.* Rendelj most!
Budapest ,

Szenzációs hirek - Legális megtakaritás a villanyszámlákon mostantól lehetséges!

Elég a túl magas villanyszámlákból. Ismeretes, hogy a villamosenergia-elosztók csalják az embereket és folyamatosan növelik a villanyszámlákat! Szerencsére az új energiatakarékos megoldás optimalizálja az energiafogyasztást, stabilizálja az elektromos áramot és javítja az eszköz teljesítmény minőségét. Mindez hatással van az otthoni, lakás vagy üzleti hely áramfogyasztásának csökkentésére. Legalább 50% -kal csökkentheti villanyszámláit legálisan és egyszerűen!*

Ne fizess többet a villamos energiáért, mint amennyit elfogyasztasz - a Effectry csomag segítségével megkezdheted az energia és a pénz megtakarítását egy másodperc alatt, amikor elkezded használni!

Igen, és is szeretnék elkezdeni megtakaritani még ma. Küldjék el nekem a saját Effectry-mat rögtön!

Effectry - a te megoldásod a jelentős mennyiségű megtakaritásra!

A Effectry innovatív, forradalmian új energiatakarékos technológián alapul, amely 50% -kal csökkenti az apartmanok, házak és irodák energia költségeit.*

A Effectry maximális energiamegtakarítást biztosít a háztartásban, jelentősen csökkenti a villanyszámlát, és meghosszabbítja a háztartási készülékek élettartamát is!

A Effectry csomag használóknak listája itt nem áll meg! Ez az innovatív megoldás felkeltette a figyelmet, és ebben a szezonban a HIT téma lett. Az egyszerű, biztonságos és törvényes megoldás energiát takarít meg, és növeli otthoni költségvetését, és végül:

ELÉRHETŐ A MI PIACUNKON IS!

Töbet neked sem kell aggódnod az állandóan dráguló áram miatt!

Bemutatjuk neked: egy forradalmi energiatakarékossági csomag, amely több ezer családot tett boldoggá, és segített pénzt megtakarítani a havi számlák csökkentésével!

Igen, én is szeretném lecsökkenteni a villanyszámlákat már ebben a hónapban. Küldjék el nekem a saját Effectry-mat rögtön!

Hogyan tudod lecsökkenteni az áramfogyasztásodat a felére?

A számos zavar a hálózatban nagyon sűrűn előfordul. Ezek zavarják a kiegyensúlyozott villamos áramlást minden háztartási készülékben. A Effectry eszköz szerepe a hálózati zavarok szűrőjeként szolgál, és javítja a tulajdonságait annak érdekében, hogy energiát takarítson meg otthoni vagy irodai eszközöknél.

A Effectry semmilyen módon nem zavarja a mérőműszer működését, és nem hibásitja meg. Valójában javítja a villamos energia minőségét, optimalizálja elosztását, kiküszöböli a zavarokat és meghosszabbítja a készülék élettartamát.* Ez sok energiát takarít meg, és így csökkenti a havi számlákat.*

A te megtakaritásod a Effectry-val

Csökkenti a villamosenergia-fogyasztást és a villanyszámlák összegét. A Effectry-val 50% -kal kevesebb összegű villanyszámlát kapsz, attól függően, hogy milyen elektromos készüléket használsz.*

Ez mellet még meg is hosszabitja a háztartási készülékek élettartamát - ami további megtakaritást jelent, mert nem kell új készülékekre költeni!

A Effectry előnyei

Ez az univerzális megtakarítási megoldás számos előnnyel jár, ezek közül csak néhány:

Effectry alkalmazási területei

A Effectry nagyon népszerű lett világszerte. Mindenki, aki használja, kijelentette, hogy jelentős összeget meg lehet takaritani vele a villanyszámlákon. Alkalmas:

 • Lakásokban és házakban
 • Irodákban
 • Fitnesz központokban és szépségszalonokban
 • Üzletekben
 • Kávézókban, éttermekben, hotelokban
 • Autómechanikus műhelyekben

Miért szükséges a Effectry?

A Effectry egyedülálló termék, kiváló minőségű és technológiájú. A csomag rendelkezik a szükséges tanúsítvánnyal. Az európai piacon sokan próbálták leutánozni a Effectry-t, de sikertelenül. Bízz csak az eredetiben.

A Effectry minden olyan eszközön működik, amely hálózati zavarokat okoz. Ezzel energiát takarít meg a klímaberendezéseknél, hűtőszekrényeknél, mosógépeknél, porszívóknál, televízióknál, számítógépeknél, fénycsöveknél, mosogatógépeknél, fagyasztóknál, irodai berendezéseknél.*

A Effectry csomag előnyei

A szakértők jelentős megtakarítást igazoltak a villamos energia terén

Fazekas Róbert, villanyszerelő

"A legtöbb házban a hűtőszekrény a második legnagyobb energiafogyasztó, a villamos energia közel 15% -a megy ennek a készüléknek. Számos más eszközön is kikapcsolhatja az energiát. De ez nem vonatkozik a hűtőszekrényre. Továbbá, ha tudnád, hogyan működnek a villamosenergia-beszállítók és mennyit töltenek fel, akkor nyilvánvaló, hogy sokkal többet fizetsz, mint amennyit kellene. Éppen ezért fontos, hogy magad felügyeld saját fogyasztásod. A számítás világos: a háztartások évente átlagosan kb. 125500-167500 forintot fogyasztanak el villamos energiára. 20-30% megtakarítást de mennyire észreveszi majd a tárcájában. Ezt tapasztalatból mondom el"

Kézbesitsék nekem azonnal a saját Effectry-mat!

Ne várd meg az áram drágulását, mert addigra elfogy a Effectry csomag! Rendeld meg azonnal!

A Effectry:

❱❱ Akár 50% -ot is megtakaríthat a villanyszámláján*

❱❱ A háztartási készülékek élettartamának meghosszabbítása*

❱❱ Az energiafogyasztás teljes mértékű csökkentése*

❱❱ Egyszerű és biztonságos

A Effectry a legjobb választás az energia megtakaritásra?

Ha még mindig kétségei vannak - ezek az érdekes tények segítenek dönteni!

Módszer Pozitiv Negatív
Oltóanyag eszközök és az áramfogyasztás követése
Hozzájárulhatsz a villanyszámla lecsökkentéséhez. Érezheted a spórolást. Nem mindig hatékony. Megköveteli az áldozatokat.
Effectry
A modern technológiának köszönhetően javítja az energia minőségét és optimalizálja fogyasztását. Használatával akár 50% -ot is megtakaríthat a villanyszámláján.* Nincs.

Hogyan kell használni a Effectry-t?

A Effectry lehetővé teszi számodra, hogy akár a pénz 50% -át is megtakaríthasd a villanyszámlán.* Optimalizálja az energiafogyasztást a hálózati feszültség stabilizálásával. Ily módon energiát és pénzt is megtakarítanak.

1.

Elég a magas villanyszámlákból? Nem tudod, hogy már mit kapcsolj ki a háztartási készülékek közül, mert mindegyikre szükséged van?

2.

A Effectry segítségével azonnal pénzt takaríthatsz meg a villanyszámlával - egyszerűen és legálisan.

3.

A havi villamosenergia-számlák 50% -kal alacsonyabbak lesznek, mint a Effectry csomag használata előtt.*


Igen, szeretném egyszerűen és legálisan lecsökkenteni a villanyszámláimat. Küldjék el nekem azonnal a Effectry-t!

Mindig több háztartás csökkenti az áramfogyasztást. Nézd meg, mit mondanak ők a megtakarításukról:

"A különbség észrevehető"

"Nagyon meglepődtem, amikor láttam, hogy mennyire könnyű az árammegtakarítás. Mindig úgy gondoltam, hogy az árammegtakarítások amelyekről szó van túl kicsik és nem észrevehetők. Csak most látom, mennyire tévedtem. Észrevehető a különbség 20% -os megtakarításnál is, és képzelje el nagyobb megtakarítással?"*

Imre, 34, marketing ügynök, Sófok

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

"Nem akarom, hogy többé meglopjanak."

"A villany valóban túl drága! Minden nap drágább és drágább. Mintha ez nem lenne elég, és a villamosenergia-forgalmazók becsapnak bennünket. Követtem egy kicsit a fogyasztásomat, és rájöttem, hogy sokkal többet fizettem, mint amennyit ténylegesen elfogyasztottam. Ideje ezt befejezni!"*

Mária, 40, kereskedő, Zalaegerszeg

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

"Megtakarítottam és vásároltam egy mobiltelefont :)"

"Meggyőződésem, hogy drasztikus változások nem szükségesek a villamos energia több mint 30% -ának megtakarításához. Talán nem hangzik soknak, de nekem ez a megtakarítás biztosította a kívánt mobiltelefon megvásárlását. Végül is, miért dobnám el a pénzemet, és adnám oda a villamosenergia-elosztóknak?"*

Dezső, 27, pincér, Szentendre

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

"A munkatásaim most bónuszt kapnak"

"A villamosenergia volt az egyik legnagyobb elem a cégem költséglistájában. Igazi terhelés, mivel ez egy kis cég. Szerencsére kiváló munkásaim vannak, akik segítettek csökkenteni ezt az elemet. Mivel ezek a megtakarítások az ő eredményük - úgy döntöttem, tisztességes, hogy a megtakarított pénzt nekik adjam. Ezért bónuszt kapnak az év végén. Jobb ha nekik adom, mint a hatalommal bíró áramszolgáltatóknak."*

Mihály, 61, vállalkozó, Szombathely

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

*Figyelmeztetés: A magas kereslet miatt a készletek korlátozottak! Ha ma megrendeli, garantáljuk a termék következő munkanapon történő leszállítását. Az oldalon látható hatások és eredmények nem garantálják a termék sikeres alkalmazását. A felhasználók túlnyomó többsége elégedett a termékkel, de vannak olyan felhasználók is, akik nem kapják meg a várt eredményeket. Ehhez garancia áll rendelkezésre, és a vásárlás után a pénzt visszatérítjük. Az oldal az elégedett felhasználók kijelentéseit mutatja. Ezek azok a felhasználók olyan nyilatkozatai, akik elégedettek a termékünkkel, és azt sikeresen használják, és a felhasználók továbbították a címünkre. Az egyes felhasználók kérésére egyes nevek megváltoztak. Minden eredetit a cég székhelyén tárolják.

A vásárlóink kommentjei közül néhány:

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

126 comments Add a comment
 • Nagy Klárika
  A férjem rábeszélésével megpróbáltunk egy hónapig takarékoskodni a villamos energiával...és működött, bár nem hittem el. Most hallgathatom minden nap azt a híres szöveget "mit mondtam neked?":)
  Reply · 11 · Like ·
 • Kokrehel Dávid
  Lopnak minket minden irányból, árnövekedés bárhová fordulsz!!!
  Reply · 11 · Like ·
 • Solymosi Andrea
  Próbálunk takarékoskodni a bojler alkalmankénti kikapcsolásával, a tv-t ha senki nem nézi, és az égő csak ott világít, ahol mindannyian vagyunk, kiürítettük a fagyasztót, és mindent a hűtőbe tettünk ... mindenről lemondunk, mert minden forint számít
  Reply · 1 · Like ·
 • Harmat Tamara
  Sokat meg lehet takarítani kisebb változtatásokkal, nincs szükség sok korlátozásokra
  Reply · 7 · Like ·
 • Lajkó Lilla
  Hallottam, hogy még jobban megdrágítják az áramot: /
  Reply · 5 · Like ·
 • Majoros Julianna
  Így is sokkal többet fizetünk mint amennyit elfogyasztunk, még ha megdrágítják nem tudom, hogy fogják az emberek túlélni, ha csak nem gyertya mellett ülünk?!
  Reply · 5 · Like ·
 • Hallai Zoltán
  @Julianna leleményesek az emberek, megtalálják a módot hogyan takarékoskodjanak:)
  Reply · 1 · Like ·
  • Fekete József
   Legalább ma van lehetőség a megtakarításra, csak a mi embereink nem hisznek senkinek és semmiben
   Reply · 1 · Like ·
 • Tanka Dániel
  Akár 50% -kal is lehet csökkenteni a fogyasztást, csak ha tudod hogyan
  Reply · 1 · Like ·
 • Péterfi Szilvia
  Nekem elég 20% -os megtakarítást is: D: D: D
  Reply · 1 · Like ·
 • Barna Otília
  Nekem megérkezett a múlt havi számla 14640 Ft :O rengeteg!!!
  Reply · 1 · Like ·
 • Kardos Elvira
  Nálam minden lehetséges készülék be van kapcsolva non stop, és mégis jóvaaaal kisebb a számlám mint a tiéd xDD
  Reply · 1 · Like ·

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

AZ ELMÚLT ÉVBEN MAGYARORSZÁGON TÖBB, MINT 5.000 ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ VAN!

Győződj meg róla, hogy te is tudod-e csökkenteni a villanyszámláidat 75%-al a Effectry-val:

Meglepetést okoz a magas
villanyszámla?
FAQ - Leggyakrabban feltett kérdések:
Hogyan működik a Effectry?
A Effectry csomag könnyen használható. A modern technológiával csomagolt eszköz eltávolítja a reaktív elemet a hálózatról, és ezáltal csökkenti a terhelést, következésképpen az energia fogyasztást is. A program tippeket tartalmaz, amelyek csökkentik az otthoni, lakás vagy üzleti hely áramfogyasztását. Ezzel a csomaggal energiát takarít meg a klímaberendezésekből, hűtőszekrényekből, mosógépekből, porszívókból, televíziókból, számítógépekből, fénycsövekből, mosogatógépekből, fagyasztókból, irodai berendezésekből. Rendeld meg a Effectry-t ma és holnap elkezdheted a lehető legnagyobb megtakarítást a villanyszámlán!
Mennyit tudok megtakaritani a villanyszámlákon?
A Effectry-val a villanyszámláknál a megtakarítás akár 50% -kal emelkedhet. Minden hónapban, amikor a számlák megérkeznek, láthatod majd, mennyire fontos a csomag szerepe a háztartásban. Vásárolja meg a Effectry-t, és 50% -kal csökkentse villanyszámláját!*
Mindenki használhatja a Effectry-t?
Igen, mindenki használhatja a Effectry-t, mert ártalmatlan és biztonságos. Csak be kell tartania a csomagolásban lévő utasításokat. A Effectry-nak van egy másik fontos szerepe is - kihatással van a bolygó tisztaságára! A kevesebb energiafogyasztás zöldebb és tisztább bolygót jelent. Rendelje meg a Effectry-t és adjon hozzájárulást egy tiszta bolygónak!
Mi történik akkor, ha mégsem sikerül lecsökkentenem a villanyszámláimat?
A gyártó 100% -ban biztos abban, hogy mindenki, aki a Effectry-t használja, pénzt takarít meg a villanyszámláján. Ezért minden ügyfélnek ad egy 44 napos visszatérítési garanciát elégedetlenség esetén. Bárki, aki nem elégedett a Effectry csomag teljesítményével, visszaküldheti, és a teljes pénzösszeget visszakapja. Mivel semmit sem veszíthetsz a vásárlásával, azt javasoljuk, hogy azonnal rendeld meg, és kezdj el megtakarítani még ma!
Mikor érkezik meg?
A Effectry-t kiküldjük neked a megrendelés után 2-3 napon belül. Ezért siess a megrendeléssel, hogy minél előbb elkezdj spórolni a villanyszámláidon. Rendeld meg a Effectry-t, és kezd el a megtakaritást már ebben a hónapban!*
Effectry
❛ Most van lehetőséged arra, hogy csökkentsd az energiafogyasztást akár 50%-al! Használd ki az alkalmat és szerezd meg ezt a készüléket az áram megtakaritására + egy könyvet, ami egyszerű tanácsokat tartalmaz a még nagyobb megtakaritásra!
A Effectry csomagnak van még egy előnye a megtakaritáson kivül: kihat a tisztább környezetre! Kevesebb energiaelhasználás, zöldebb és tisztább bolygót jelent. ❜
Speciális promóció - 22780 Ft - 11390.00 Ft - Aktiválja a KUPONT
A kinálat lejár:

Speciális garancia: Ha nem csökkented a villanyszámládat már az első hónapban, akkor jelentsd nekünk és mi visszaadjuk neked a teljes összeget, amit kifizettél érte. Kérdés nélkül.

U.I. Ne felejtsük el, hogy a Effectry könnyen használható otthonában, lakásában vagy üzletében. Már az első hónap használata után látni fogod az 50%-os megtakaritást a saját villanyszámláidon.*

U.U.I. Azt tanácsoljuk neked, hogy rendeld meg rögtön akciós áron, mert holnaptól már a rendes árán lesz meghirdetve. A vásárlóink 98%-ának sikerült lecsökkenteniük a villanyszámlájukat. Ezért fontos, hogy megrendeld rögtön, hogy a legkönnyebb módon takarits meg 50%-ot a villanyszámláidon.* Hogy a Effectry-val már ebben a hónapban megtakarits, rendeld meg rögtön!*
44 napos garancia
Ha 44 napon belül meggondolja magát,
Mi visszafizetjük a pénzét.
Kiszállitás
A terméket a legrövidebb időn belül kiszállitjuk, a legbiztonságosabb kézbesitővel!
100% biztonságos vásárlás
A terméket kifizetheti házhos szállitáskor is, igy elkerülheti az esetleges kellemetlenségeket. A személyes adatait bizalmasan kezeljük!


Küldjük a megrendelését,
kérjük várjon!
Hogy küldjük el az
Ön megrendelését?
Név
Vezetéknév
Utca
Házszám
Irányítószám
Helység
Telefon
E-mail
Termék
Hozzászólás
U.I. Biztositjuk a kiszállitást már a következő munka napon.
1 x - 22780 -50% 11390.00 Ft + postaköltség
2 x - 38726.00 -50% 19363.00 Ft + postaköltség
3 x - 50116.00 -50% 25058.00 Ft + postaköltség

A megrendelés elküldésével elfogadom a fizetési feltételeket

Átvételkor fizet
Kinalat a kedvezményes áron kapható példányokból:
11
Az utolsó
eladás napja:
100% biztonságos vásárlás
Kattints ide, hogy megkapd a saját Effectry-dat, amivel 50%-ot megtakarithatsz a villanyszámládon!
*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.
TV Prodaja d.o.o., Dunajska 113, 1000 Ljubljana, e-mail: balazs.nagy@szupervasarlas.com. Termék: Effectry