Chat with us
Naruči
Effectry
u idućih 20 minuta i iskoristi specijalnu akcijsku ponudu!
UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje dnevne narudžbe su ograničene. Danas, trenutačno imamo proizvod NA ZALIHI i šaljemo ga u roku od 24 sata. Požuri i naruči ODMAH!
Koristi električne uređaje kao i prije, ALI PLAĆAJ STRUJU 2 PUTA MANJE!*
SENZACIJA! Najjednostavniji način uštede električne energije
Plaćaj do 50% manje račune za struju*
Produži životni vijek kućanskih uređaja*
Smanji potrošnju struje potpuno legalno*
Jednostavno i sigurno za korištenje
 • 5 156 domaćinstava u Hrvatskoj smanjilo je potrošnju električne energije i prepolovilo svoje račune za struju! S Effectry sada i ti možeš legalno smanjiti potrošnju struje do 50%.* Naruči odmah!
  Zagreb,

  Senzacionalne vijesti – Legalna ušteda na računima za struju je sada moguća!

  Dosta je previsokih računa za struju i plaćanja više nego što potrošiš. Poznato je kako distributeri električne energije varaju ljude i stalno povećavaju račune za električnu energiju! Na sreću, novo rješenje za uštedu energije optimizira potrošnju energije, stabilizira električni napon i poboljšava kvalitetu napajanja uređaja. Sve to utječe na smanjenje potrošnje električne energije u kući, stanu ili poslovnom prostoru. Sada i ti možeš smanjiti račune za struju do 50% na legalan i jednostavan način!*

  Prestani plaćati više struje nego što potrošiš – uz Effectry paket počet ćeš štedjeti električnu energiju i novac one sekunde kada ga počneš koristiti!

 • Da, i ja želim početi štedjeti već danas. Pošaljite mi moj Effectry odmah!
 • Effectry – tvoje rješenje za značajnu uštedu!

  Effectry se temelji na inovativnoj, revolucionarnoj tehnologiji uštede energije koja je osmišljena kako bi se troškovi za električnu energiju nekog stana, kuće ili poslovne zgrade smanjili i do 50%.*

  Effectry pružit će maksimalnu uštedu energije u kućanstvu i znatno sniziti račun za struju, ali i produžiti vijek trajanja kućanskih aparata!

  Lista koristi Effectry paketa tu ne prestaje! Ovo inovativno rješenje privuklo je pažnju i postalo HIT tema ove sezone. Jednostavno, sigurno i legalno rješenje štedi struju i povećava tvoj kućni budžet, a konačno je:

  DOSTUPNO I NA NAŠEM TRŽIŠTU!

  Više se ni ti ne moraš brinuti zbog stalnih poskupljenja struje!

  Predstavljamo ti: revolucionarni paket za uštedu energije koji je usrećio tisuće obitelji i pomogao im uštedjeti novac smanjivši njihove mjesečne račune!

 • Da, i ja želim smanjiti račune za struju još ovaj mjesec. Pošaljite mi moj Effectry odmah!
 • Kako možeš trošiti duplo manje struje?

  Brojne smetnje na mreži su česte. One ometaju uravnotežen protok električne energije u svim aparatima u kućanstvu. Uloga Effectry uređaja je da djeluje kao filtar za smetnje i šumove u mreži i da poboljša njezina svojstva kako bi se uštedjela struja na svakom uređaju koji je priključen u tvom domu ili uredu.

  Effectry ne ometa rad brojila ni na koji način, niti ga navodi na pogrešku. Zapravo djeluje tako da poboljšava kvalitetu isporučene električne energije, optimizira njezinu distribuciju, briše smetnje i produžuje vijek aparata.* Na taj način štedi puno struje, a samim time smanjuje mjesečne račune.*

  Tvoja ušteda uz Effectry

  Smanjuje potrošnju električne energije i iznose na računima za struju. Uz Effectry ćeš imati do 50% manje račune za struju, ovisno o vrsti električnih uređaja koje koristiš.*

  Uz to, produžit će vijek trajanja tvojih kućanskih aparata – što znači dodatnu uštedu na troškovima kupovine novih aparata!

  Prednosti Effectry

  Ovo univerzalno rješenje za uštedu ima bezbroj prednosti, ovo su samo neke od njih:

  • Jednostavan za korištenja. Čak će i tvoja baka razumjeti!
  • Potpuno je legalan i ne vara brojilo. Uštede se postižu učinkovitijim korištenjem energije.*
  • Učinkovitost potvrđuju brojna testiranja i istraživanja.
  • Ne samo da štedi energiju, nego i produžuje vijek trajanja električnih aparata.*
  • Smanjuje štetno elektromagnetsko zračenje uređaja koji se koriste.
  • Isplatit će se već u prvom mjesecu.*

  Područja primjene Effectry

  Effectry je stekao veliku popularnost u svijetu. Svi koji ga koriste su prijavili značajne uštede na računima za struju.
  Pogodan je za:

  • Stanove i kuće
  • Urede
  • Fitness centre i salone ljepote
  • Trgovine
  • Kafiće, restorane, hotele
  • Automehaničarske radionice

  Zašto je Effectry neophodan izbor?

  Effectry jedinstven je proizvod visoke kvalitete i tehnologije. Paket ima potrebne certifikate. Mnogi proizvodi na europskom tržištu neuspješno pokušavaju imitirati Effectry. Vjeruj samo originalu.

  Effectry djeluje na sve aparate koji uzrokuju poremećaje u mreži. Na taj se način štedi električna energija iz klima uređaja, hladnjaka, perilica rublja, usisavača, televizora, računala, fluorescentne rasvjete, perilica posuđa, zamrzivača, uredske opreme.*

 • Prednosti Effectry paketa

  Stručnjaci su potvrdili znatnu uštedu električne energije

  Jakob Weiss, električar

  „U većini domova hladnjak je drugi najveći potrošač energije, gotovo 15% struje odlazi na ovaj uređaj. Na mnogim drugim uređajima možete i sami uštedjeti struju tako što ćete ih isključiti. Ali, to ne važi za hladnjak. Uz to, ako znate kako rade opskrbljivači električnom energijom i koliko naplaćuju, jasno vam je da plaćate mnogo više nego što biste trebali. Zato je bitno da sami kontrolirate potrošnju. Računica je jasna: prosječno kućanstvo godišnje troši oko 3000-4000 kuna na električnu energiju. Uštedu od 20-30% itekako ćete osjetiti u svom novčaniku. Ovo vam govorim iz iskustva.“

 • Dostavite mi moj Effectry odmah!
 • Ne čekaj da struja poskupi, jer će se do tada zalihe Effectry paketa razgrabiti! Naruči odmah!

  Effectry pomoći će ti:

  ❱❱ Uštedjeti do 50% na računima za struju*

  ❱❱ Produžiti životni vijek kućanskih uređaja*

  ❱❱Smanjiti potrošnju struje potpuno legalno*

  ❱❱Jednostavno i sigurno

 • Je li Effectry pravi izbor za uštedu struje?

  Ako i dalje imaš dvojbe – ove interesantne činjenice će ti pomoći da odlučiš!

  Metoda Pozitivno Negativno
  Gašenje uređaja i praćenje potrošnje električne energije
  Može doprinijeti smanjenju računa za struju. Može razviti osjećaj štedljivosti. Naporno i ne uvijek učinkovito. Zahtijeva određena odricanja.
  Effectry
  Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji poboljšava kvalitetu isporučene energije i optimizira njenu potrošnju. Koristeći ga možeš uštedjeti i do 50% na računima za električnu energiju.* Nema.
 • Kako se koristi Effectry?

  Effectry će ti omogućiti da uštediš do 50% novca na računu za električnu energiju.* Optimizira potrošnju energije stabilizirajući mrežni napon. Na taj način se štede i energija i novac.

  1.

  Dosta ti je vrtoglavo velikih računa za struju? Ne znaš što da isključiš od kućanskih aparata, jer ti je sve prijeko potrebno?

  2.

  Uz Effectry počni odmah štedjeti na računima za struju – jednostavno i legalno.

  3.

  Mjesečni računi za struju će biti do 50% manji nego prije korištenja Effectry paketa.*


 • Da, želim jednostavno i legalno uštedjeti na računima za struju. Pošaljite mi moj Effectry odmah!
 • Sve veći broj kućanstava smanjuje potrošnju električne energije. Pogledaj što oni kažu o svojim uštedama:

  „Razlika se primijeti“

  „Jako me iznenadilo kada sam vidio kako je lako uštedjeti struju. Uvijek sam mislio da su uštede struje o kojima se priča premalene i da se ne osjete. Tek sad vidim koliko sam bio u krivu. Osjeti se razlika i s uštedom od 20%, a zamislite tek s većom uštedom?“*

  David, 34, marketinški agent, Sisak

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Ne želim da me više potkradaju“

  „Struja je zaista preskupa! Svaki dan je skuplja i skuplja. Kao da to nije dovoljno, i distributeri električne energije nas varaju. Pratila sam malo svoju potrošnju i shvatila da plaćam mnogo više nego što zaista potrošim. Vrijeme je da se tome stane na kraj!“ *

  Hana, 40, trgovkinja, Zadar

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Uštedio i kupio mobitel :)“

  „Uvjerio sam se da nisu potrebne drastične promjene da se uštedi i preko 30% električne energije. Možda ne zvuči mnogo, ali meni je ova ušteda osigurala kupnju željenog mobitela. Uostalom, zašto bih bacao svoj novac i davao ga distributerima električne energije?!“*

  Adam, 27, konobar, Rovinj

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Moji radnici sad dobivaju bonus“

  „Struja je bila jedna od najvećih stavki na listi troškova moje tvrtke. Pravo opterećenje, s obzirom da je riječ o maloj tvrtci. Na sreću, imam odlične radnike koji su mi pomogli da smanjimo ovu stavku. S obzirom da su oni najzaslužniji za ovu uštedu – odlučio sam da je fer da ušteđeni novac ide njima. Zato na kraju godine dobivaju bonus. Bolje da ide u njihove ruke nego halapljivim opskrbljivačima električnom energijom.“*

  Manuel, 61, poduzetnik, Novi Vinodolski

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  *Upozorenje: Zbog velike potražnje zalihe su ograničene! Ako danas naručiš, jamčimo isporuku proizvoda sljedeći radni dan. Efekti i rezultati prikazani na stranici ne garantiraju uspješnu primjenu proizvoda. Velika većina korisnika je zadovoljna proizvodom, ali postoje korisnici koji ne postignu prikazane rezultate. Za takve je dostupna naša garancija i vraćanje novca od kupovine. Na stranici su prikazane izjave zadovoljnih korisnika. To su izjave korisnika koji su zadovoljni našim proizvodom i uspješno ga upotrebljavaju, i koje su korisnici proslijedili na našu adresu. Na zahtjev pojedinih korisnika neka imena su promijenjena. Svi originali se čuvaju u sjedištu tvrtke.

 • Neki od komentara naših kupaca:

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  126 comments Add a comment
  • Klara Matić
   Na nagovor supruga smo jedan mjesec pokušali ušparati na struji.. i upalilo je, mada nisam vjerovala. sada moram slušati svaki dan onu čuvenu „što sam ti rekao?“ ;)
   Reply · 11 · Like ·
  • Dario Kremenović
   Kradu nas sa svih strana, poskupljenja gdje god se okreneš!!!
   Reply · 11 · Like ·
  • Nela Janjić
   Pokušavamo ušparati povremenim gašenjem bojlera, tv-a ako nitko ne gleda, a svjetlo gori samo gdje smo svi, ispraznili smo zamrzivač i sve prebacili u hladnjak... svega se odričemo jer nam svaka kuna znači
   Reply · 1 · Like ·
  • Tanja Ivanković
   Možete znatno više uštedjeti i s manjim promjenama, nema potrebe za tolikim restrikcijama
   Reply · 7 · Like ·
  • Nina Ninić
   Čula sam da će još više poskupjeti struja :/
   Reply · 5 · Like ·
  • Jasmina Mamić
   I ovako placamo puno vise nego sto potrosimo jos kad poskupi ne znam kako misle da ce ljudi prezivljavti, jedino da sjedimo pod svjecom?!
   Reply · 5 · Like ·
  • Miloš Gudelj
   @Jasmina snalažljivi su naši ljudi, naći će oni način da uštede ;)
   Reply · 1 · Like ·
   • Franjo Josić
    Pa bar danas ima načina za uštedu, samo naši ljudi ničemu i nikome ne vjeruju
    Reply · 1 · Like ·
  • Danko Tunić
   Ma može se smanjiti potrošnja i do 50%, samo ako znaš kako
   Reply · 1 · Like ·
  • Slavica Plenković
   Meni dovoljna i ušteda od 20% :D :D :D
   Reply · 1 · Like ·
  • Olja Bikić
   Meni je stigao račun prošli mjesec 349 kn :O šok!!!
   Reply · 1 · Like ·
  • Lidija Šimunović
   Kod mene su upaljeni svi mogući kućni aparati non stop a opet mi je račun mnooogooo niži nego tvoj xDD
   Reply · 1 · Like ·

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  VIŠE OD 5.000 ZADOVOLJNIH KUPACA U HRVATSKOJ U PROŠLOJ GODINI!

  Provjeri možeš li i ti smanjiti račune za električnu energiju do 75% s Effectryom:

  Iznenadi li te visina
  iznosa računa za struju?
  FAQ - Najčešće postavljena pitanja:
  Kako Effectry funkcionira?
  Effectry paket je jednostavan za korištenje. Uređaj koji dolazi u pakiranju zahvaljujući suvremenoj tehnologiji uklanja reaktivnu komponentu iz strujne mreže i tako smanjuje opterećenje, a posljedično i potrošnju energije. Program daje savjete koji utječu na smanjenje potrošnje električne energije u kući, stanu ili poslovnom prostoru. Uz ovaj paket štedjet ćeš električnu energiju iz klima uređaja, hladnjaka, perilica rublja, usisavača, televizora, računala, fluorescentne rasvjete, perilica posuđa, zamrzivača, uredske opreme. Naruči Effectry danas i već sutra počni s maksimalnom štednjom na računu za struju!
  Koliko mogu uštedjeti na računima za električnu energiju?
  Uz Effectry, uštede na tvom računu za električnu energiju se mogu popeti i do 50%. Svaki mjesec kad ti stignu računi, moći ćeš vidjeti koliko je značajna uloga ovog paketa u tvom kućanstvu. Kupi Effectry i smanji i ti svoje račune za električnu energiju do 50%!*
  Smiju li svi koristiti Effectry?
  Da, Effectry smiju koristiti svi jer je bezopasan i siguran za korištenje. Trebaš samo pratiti upute koje dolaze u pakiranju. Effectry također ima još jednu važnu ulogu - utječe na čistoću planeta! Manja potrošnja energije znači zeleniji i čišći planet. Naruči Effectry i daj svoj doprinos za čisti planet!
  Što u slučaju da ne uspijem ostvariti uštedu na računima za struju?
  Proizvođač je 100% siguran da će svi koji budu koristili Effectry ostvariti uštedu na računu za električnu energiju. Zbog toga daje svim kupcima 44-dnevnu garanciju na povrat novca u slučaju nezadovoljstva. Svi koji ne budu zadovoljni učinkom Effectry paketa mogu ga vratiti i dobit će natrag puni iznos novca. Zbog toga što ne gubiš ništa kupovinom, savjetujemo ti da ga naručiš odmah i počneš štedjeti već danas!
  Kada mogu očekivati da mi stigne?
  Effectry ćemo ti isporučiti na kućnu adresu 2 do 3 dana nakon narudžbe. Zato požuri s narudžbom da što prije počneš štedjeti na svojim računima za struju. Naruči Effectry i već ovaj mjesec ostvari uštedu na računu za struju!*
  Effectry
  ❛ Sada imaš priliku smanjiti potrošnju električne energije do 50%! Iskoristi priliku i dobij uređaj za uštedu struje + knjigu s lakim savjetima za još veću uštedu!
  Effectry paket, osim uštede, ima još jednu važnu ulogu: utječe na čistoću planeta! Manja potrošnja energije znači zeleniji i čišći planet. ❜
  Specijalna promocija - 78.3 € - 39.15 € - Aktiviraj KUPON
  Ponuda istječe za:

  Specijalna garancija: Ako ne smanjiš račun za struju u prvom mjesecu, javi nam se i vratit ćemo ti cjelokupan iznos kupovine. Bez pitanja i uvjeta.

  P.S. Ne zaboravi da je Effectry jednostavan za korištenje u kući, stanu ili poslovnom prostoru. Već nakon prvog mjeseca korištenja vidjet ćeš uštedu od 50% na svojim računima za struju.*

  P.P.S. Savjetujemo ti da ga naručiš odmah po akcijskoj cijeni, jer će se već sutra prodavati po punoj cijeni. 98% naših kupaca je uspjelo značajno smanjiti svoje račune za električnu energiju. Zbog toga je važno da naručiš odmah i na najlakši način uštediš do 50% na najvećoj stavki gotovo svih kućanstava – računima za struju.* S obzirom na to da s Effectry ostvaruješ uštedu već prvi mjesec, savjetujemo ti da ga naručiš odmah!*
  44 - dnevna garancija
  Ako se u roku od 44 dana predomisliš, mi ti vraćamo novac.
  Isporuka
  Proizvod će ti biti dostavljen putem najbrže i najpouzdanije dostavne službe!
  100 % sigurna kupovina
  Proizvod možeš platiti po isporuci, što će te zaštititi od eventualnih zlouporaba. Tvoji osobni podaci će biti potpuno sigurni!


  Šaljemo narudžbu, molimo pričekaj!
  Kamo da pošaljemo
  tvoju narudžbu?
  P.S.: Garantiramo dostavu već sljedećeg radnog dana.
  1 x - 78.3 -50% 39.15 € + poštarina
  2 x - 133.26 -50% 66.63 € + poštarina
  3 x - 172.28 -50% 86.14 € + poštarina

  Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje.

  Naruči putem vibera!

  Klikni za besplatan broj 095 830 1540
  Plaćanje pouzećem
  Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:
  11
  Posljednja prodaja
  obavljena dana:
  100 % sigurna kupovina
 • Klikni ovdje i dobij svoj Effectry s kojim ćeš dobivati i do 50% manje račune za struju!
  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
  Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, e-mail: lara.peric@netsales.club. Proizvod: Effectry
  x

  Niste sigurni da je Effectry pravi proizvod za Vas?

  Šaljemo podatke,
  molimo pričekajte!!
  Hvala na Vašem upitu.
  Naš stručni savjetnik će Vas pozvati u periodu koji ste izabrali.


  Zatvori prozor

  Razgovarajte s našim stručnim savjetnikom. Besplatno će Vas pozvati i odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za Effectry.